Ar reikia keisti pavarų dėžėse tepalus ?


 

Į šį klausimą galima atsakyti šiek tiek su jumoru.

  • Ar jūs variklyje keičiate tepalus tada, kai jis sugenda? Ar tiesiog praėjus tam tikram laiko tarpui ir kilometražui.
  • Taip pat klausimas kas bus jei aš dėžėje nekeisiu tepalo? Atsakymas tas pats kas bus varikliui, jei jam nekeisim tepalų?
Įrašas paskelbtas temoje Automatinės dėžės ir pažymėtas .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

68 komentarai

  1. Giedrius sakė:

    Sveiki turiu mersedesa e klases 2006m w211. Sustojus norint ijungti galine pavara nevisafa pavyksta bet isjungus varikli pavyksta kas galetu buti?

    Patinka

  2. Mindaugas sakė:

    Sveiki norėčiau pasikeisti pilnai tepapalus peugeot 4007 ,2009 m HDI 115 KW
    Kokia kaina butu

    Patinka

  3. Tadas sakė:

    Noriu paklausti, pas mane “VOLVO“ XC60 2014m. Kas kiek km. reikia keisti tepalą pavarų dėžėje? Ačiū. Nes vadove rašoma kad nekeičiama nebent tampoma priekaba.

    Patinka

  4. Rimas sakė:

    Labas, turiu Renault gran scenic lll 2010 81kw 1,5dCi 110 Tech Run EDC aut. kada ,kaip (ir ar reik) keičiasi automatinėje greičio dėžėje tepalas. Ačiū.

    Patinka

  5. Marius sakė:

    Sveiki, noriu paklaust, ar gali buti preblema susijusi su greičiu dėže.
    a6 2009m 2.0 125kw 7bėg. variatorius.
    Bėda tame kad šaltas variklis užgesta norint pradėti važiuoti, tik ijungus D, jei jungiu atbuline tai viskas tvarkoj, bet kai tik perjungiu važiuot pirmyn iškart užgesta. Bet kai pašyla šiek tiek ar kelis kartus naujai užsivedant tai vėliau jokiu problemu. Begius permetinėja švelniai tiek šaltas tiek šiltas ir greitėjant ir lėtėjan. Tepalai naujai pakeisti. Klaidu jokiu nerodo nei motoras nei dėžė. Būsiu dėkingas už atsakyma.

    Patinka

  6. Irmantas sakė:

    Sveki audi a6c6 2005 3l quatro automatas pradejo kirstis 3 begis i ketvirta greiciau paspaudus o svelniai vaziuot nesikerta bet jauciasi sokinejimas trukciojimas..,buna kad uzsikerta 3 begis ir nebepersijungia o ant skidelio uzsidega raudonai PRNDS o uzgesinus ir vel uzvedus viskas gerai buna..diagnostika parode is 3 i 4 perjungimo klaida..kas gali but?

    Patinka

  7. Irmantas sakė:

    Sveiki, chrysler grand voyager 4×4 1995 m stabdant kartais susmugiuoja cia rimta problema,kas gali but? Kokios gali but islaidos dezes remontuj.Aciū

    Patinka

    • Čia kaip vertinsi dalis žmonių kol pavažiuoja tol neskaito, kad tai rimta.
      Techniškai taip neturi būti.
      Išlaidas nuotoliniu būdu nematę automobilio suskaičiuoti nemokame.
      Problemos nuotoliniu būdu taip pat nemokame nustatyti. 😦

      Patinka

  8. Nerijus sakė:

    Sveiki norėjau paklausti apie Audi A5 3.0 tdi QUATTRO coupe nuo 2007m automatinės dėžes šių modelių kaip jos laiko kaip perkant tokia masina įmanoma būtų pačiam numatyti jog kažkas yra netaip. Koks kilometrazas gali pradėti maždaug reikalauti brangių kiek įsivaizduoju remontu.

    Patinka

    • Žiūrėkit dokumentus kokiu periodiškumu buvo keičiamas tepalas. Pats nieko nepamatysit.
      Jei nebuvo grubiai kas 50 kkm dėžei keičiami tepalai gali remonto ji pareikalauti bet kuriuo metu, tai įtaos buvusių savininkų “draskymo“ rezimai

      Patinka

  9. Petras sakė:

    Sweiki koki dexron reikia naudoti audi a8 2.5 tdi 110kw?

    Patinka

  10. Alanas Songinas sakė:

    Bmw E38 740d automatas, kartais pacios, uzvedus masina nesijungia pavaros, reikia paciam rankiniui budu jungineti, uzgesini uzvedi masina, vel pacios junginejasi. Kas tai?

    Patinka

  11. Reda sakė:

    Sveiki, ar reikalinga 2007 metų Audi A6 automatinė triptronic keisti greičių dėžės tepalus?

    Patinka

  12. Egidijus sakė:

    Sveiki norejau pasiteirauti ar ce gali buti greiciu deze vazuojan viskas kaip ir gerai kartais veluoja imesti begius ….bet kaip vazuoji 100km per h ir atleidi gaza sokineja apsukos nuo 1tukstancio iki 2 toks vaizdas kad neapsisprendze ar junk zemesne ar palikti ta pace pavara …..ko tiketis audi a6 2008 3l tdi 171kw aciu

    Patinka

  13. Sigita sakė:

    Sveiki noriu paklausti kodėl spaudu greičio pedalą masinoje jaučiu virpuliuka atleidus jo nelieka. S maxso roboto dėžė 2l.103kw.?

    Patinka

  14. Daiva sakė:

    Sveiki, turiu problema su audi a5 2.7 2010m automatu 8pavaru kiek žinau. Pavaras muša tobulai jokių garsu nebuvo. Važiuojant pasigirdo užimtas (užgulantis ausis) vietiniai garažu “specialistai” pasake, kad bus automato gedimas, nes ji pravazevus 25000km ir jos pradeda “byrėti” ir garsas būtent sklinda iš dėžes. Ar turiu tikėtis dideliu problemu? Kas tai galetu būti?

    Patinka

  15. linas sakė:

    bmw e60 530d sokineja apsukos kaip vaziuoja vienodu greiciu ir tamposi masina pusle reik restauruot?

    Patinka

  16. Andrius sakė:

    Sveiki, E90 330D automatine pavaru deze jungia sklandziai visus begius, bet tik is antro i trecia kiek uzlaiko ir perjungus kiek pagreiteja(kaip ant mechsnines greiciu dezes butu uzlaikyta sankaba ir staiga atleista). Kame cia problema?

    Patinka

  17. arturas sakė:

    voyager 3.8 automatas vaziuojant ties treciu begiu susikerta, bando mesti persigazuoja lyg prabuksuoja ir pereina i avarini rezima, nusprendem deze pakeisti , pakeite ja 100km suvazinejom puikiai ir vel pasireske sie simtomai, 1.2 pavaros gerai, ties treciu toks vaizdas imeta bet nesukabina, ar tai rimta, negi vel deze sugedo ir butent kaip senoji? filtras, tepalai pakeista, norma. aciu uz atsakyma

    Patinka

  18. Mindė sakė:

    Sveiki,kas gali būti a6 allroad šalta normaliai permeta pavaras,tik pašilus kyla apsukos ir kvailioja su pavaromis?

    Patinka

  19. Andrius sakė:

    Sveiki. Noriu paklaust apie Audi a6c6 3.0 tdi tiptronic . Anksciau perjungimas visai nebuvo juntamas. Dabar gi jauciami lengvi trukciojimai, buna ir apsuku soktelejimu, persijungimu i mazene pavara.
    O greitejant ir kiek stipriau paspaudziant gaza uzrasas ekrane su dabartiniu pavaros skaiciumi keiciasi i visu iskart R.N.D.123456. Kiek rimtas remontas laukia. ar cia tipine problema?
    Aciu uz atsakimus

    Patinka

  20. lina sakė:

    Sveiki,norejau suinoti koks tepalas pilasi i jeep grand cherokee2007 3.0crd automatine pavaru deze

    Patinka

  21. Almantas sakė:

    Sveiki
    Turiu bmw e60 530d automatas
    Važiuodamas mieste išmeta klaida transmission fault.liko tik vienas bėgis kuriuo gryžau namo.manau tik 4. O kad pajudėtu iš vietos turiu sukelt apsukas daugiau joks bėgis nesijungineja.. iskyrus atbulinis.gal numanote kas galėtu buti?

    Patinka

  22. Petras sakė:

    Sveiki. Pas mane tauranas su 6pavaru dsg deze problemos pasireiskia tik nuvaziavus apie 25-40 km. pradeda trukcioti nesvarbu kuria pavara vaziuojant. Pavaros jungiasi svelniai be smugiu ar velavimo. Saltas dirba idealei.

    Patinka

  23. Saulius sakė:

    Nusiunciau jum komentara,bet jo neberandu

    Patinka

  24. Saulius sakė:

    Sveiki. Noriu paklaust. 2.5tdi tiptronic . Vaziuojant is vietos sunkiai vaziuoja virs 2k apsuku reik laikyt kad geriau temptu. Ir taip iki 40km/h tada lyg sukabintu sankaba tada vaziuoja normalei kaip mechanas. Bet letejant greitis nukrenta zemiau 40 ribos nukrenta apsukos kaip ant laisvo ir paspaudziant gaza apsukos wel pakyla waziuoja masina buksuojant kol wel nepasiekia 40km/h ,plius jauciasi 1 begiu gazuojant kai vaziuoji sioks toks liuftas . Tepala keiciau su filtrais,senas tepalas pajuodaves,reiskia frikcionai padege. Spaudimo truksta dezeje? Hidrotransformatorius kartu su pompa ar ji dezeje atskirai? Kas galetu but?kompas visiskai klaidu nerodo

    Patinka

  25. Audrius sakė:

    Sveiki. Volvo XC60 D5. Kol variklis saltas automatas dirba gerai. Truputi pavaziavus jauciasi trukciojimas jungiantis is 3-4 kartais is 4-5 pavaras. Tepalai dezeje keisti pries 15t. Nesenai tikrinau, lygis geras tik vel juodi kaip smala. Gal zinot kokia problema?
    Aciu

    Patinka

  26. Eimantas sakė:

    Sveiki norejau paklausti mano masina Ford Galaxy 1998metu 2.3 16v 107kw automatas ijungus su svirtim padeti R apsukos kyla taciau masina nevaziuoja po to kaskiek pradeda judet,toks jausmas kad nedajunge pavaros, ijungus D trecia pavara kai junge jausmas lyg kas masina pristabdytu, del atbulines eigos ar gali but kaltas begiu perjungimo troselis? Ar apsimoketu man ja remontuot ir kiek tai galetu kainuot? ar geriau kita pirkti? Aciu uz atsakymus

    Patinka

  27. Irmantas sakė:

    Sveiki turiu audi a4 b7 1.9 tdi nepraeinu tech anziuros del per didelio dumingumo , kas galetu buti ka reiktu daryti

    Patinka

  28. Arturas sakė:

    Laba diena. Audi a8 1995m 4.2 automatine 4 begiu pavaru deze kaip reiketu patikrinti tepalo lygi?

    Patinka

  29. petras sakė:

    sanjong kyron automatas pavaros junginejasi nenormaliai trecia uzsigazuoja o ketvirta isijungia prie60 km ir vel meta i trecia o kompas rodo kad vaziuojama 4 pavara. kas gali but ir ar ilgai truktu remontas. dyzelis 2litru variklis stovi

    Patinka

  30. arvydas sakė:

    Intensyviau stabdant trukcioja ir uzgesina varikli?

    Patinka

  31. Rob sakė:

    Sveiki. Rasoja gan stipriai mechanine pavaru deze ( pakelus auto ir nuemus apsauga matosi ).. BMW E60 520d 2007. Ar jose keiciasi filtras ( dangtelis, kaip automatinese PD.) ?

    Patinka

  32. Gedas sakė:

    Sveiki, kiek l tepalo pilasi i mechanine greiciu deze Audi A4, 1.9. TDI, 81 kw. 1996m.? Ir ar tinka greiciu deze varikliui 66 kw TDI nuo 81 kw TDI Audi A4 tuo paciu metu? Aciu.

    Patinka

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.