Pagrindinio diržo keitimas pasižymint diržą markeriu


Štai dar vienas netinkamo pagrindinio diržo keitimo pavyzdys.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Štai kaip nutinka, kai pagrindinį diržą keičiantis meistras skuba, o gal būt neturi tinkamos įrangos šio darbo atlikimui. Žemiau paveikslėlyje parodysim kokia paklaida buvo gauta po tokio pagrindinio diržo keitimo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Raudonomis linijomis pažymėtose vietose matosi, kad paskirstymo velenėlis esantis kairėje pusėje prasuktas šiek tiek kairėn. Pasekmės viso šio netikslumo, buvo tokios, kad variklis dirbdamas laisvais sūkiais užgesdavo. Staigiau startuojant iš pradinės padėties trukdavo galios. Kas keisčiausiai, kad atliekant variklio diagnostiką jokiu klaidų variklio kompiuteris nefiksavo. Ir buvo visiškai neaišku kur ieškoti šios bėdos priežasčių. Automobilyje vairuotojas jau buvo beieškodamas šios bėdos pakeitęs viską ką tik galėjo tačiau visos pakeistos detalės ir atlikti darbai buvo veltui. Dėl to vairuotojas patyrė daug išlaidų.

2008-03-19_195129_cam_holder Atliekant teisingai šį pagrindinio diržo keitimą reikėjo paskirstymo velenėlius fiksuoti štai šiuo įrankiu 3391.

Todėl renkantis specialistus vertėtų pasidomėti ar tikrai jie teisingai atliks šią paslaugą.

Labai dažnai būna, kai paklausi apie specialistus kurie keitė kliento automobiliui pagrindinį diržą, klientas atsako tai kad tie meistrai kuriuos jis pasirinko pastoviai visiems automobiliams keičia pagrindinius diržus. Žmogus dažniausiai, net nepagalvoja, kad net ir tie kurie dažniausiai keičia tuos pagrindinius diržus dirba ne visuomet pakankamai atsakingai, arba neturi tam tinkamų įrankių. Labai dažnas atvejis kai tenka patikrinti dėl įvairių priežasčių, kai su variklių darosi kažkas negerai pagrindinį diržą ir ten randamos būtent šios situacijos kuomet variklio sustatymas atliekamas markerio pagalba.

[Valid RSS]

Įrašas paskelbtas temoje Varikliai ir pažymėtas , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.